Originální sešity

Přijďte do školy s něčím novým, 

tyhle sešity určitě neuvidíte na cizí lavici!


Připravte si blok s pevnými deskami (normální se po lepidle zkroutí) a hezký obrázek. Můžete ho získat z časopisu jako já, nebo vytisknout z internetu. Lepidlem nejdříve natřete souvisle celou přední plochu desek a opatrně přiložte fotografii. Nemusí mít velikost na zaplnění A4, využijte více obrázků, které se k sobě barevně a tematicky hodí. Pečlivě uhlaďte a nechte zaschnout. Přečnívající okraje ostřihněte nebo lépe zahněte dovnitř a upevněte. 

Jak vidíte, nezůstala jsem pouze u jednoho.
Černobílý obrázek zkuste oživit na některých místech
 lakem na nehty (balonek uprostřed fotografie).

Greeting from Marmolada, Foto inspirace z Itálie



 Týden v italských horách neměl chybu. Nebudu Vás nudit dlouhými slohy, kudy jsme chodili, kde se všude ztratili a jak mě boleli nohy (nejvíc první a poslední den). Vše, i sebevětší únavu, člověku vyváží ten nádherný pohled z vrcholků hor, kopců a všudypřítomná vzácná fauna a flora. Největší radost mi udělali svišti, kteří vyloženě pózovali jako modelky na kamenech a já se k nim mohla docela dobře přiblížit.
Nejsem k mé smůle žádný profesionál, ale za ten týden jsem nafotila přes 800 fotek a vybrala z nich ty nejzajímavější. Jen škoda, že k nim nejde pustit ten charakteristický zvuk cinkotu kravských zvonců.

Follow

❤️ Čtenáři blogu: